Servicii de Transport Camion Cu Macara in Bucuresti si Ilfov.

Va oferim servicii de inchirieri camioane cu macara si va punem la dispozitie toate tipurile de astfel de utilaje de care o firma sau o persoana fizica are nevoie,Inchirieri camioane cu brat de macara pentru lucrari de constructii, transport, manipulare marfa, incarcare – descarcare (containere, generatoare electrice, etc) tot o data detinem si Automacarale pentru tonaj ridicat.

Servicii de inchieriere camioane cu macara si automacarale

Puteti sa apelati cu incredere la serviciile de inchirieri camioane cu macara in Bucuresti si Ilfov dar si de inchirieri automacarale si va asiguram ca veti beneficia de cele mai performante servicii de pe piata si cel mai bun raport calitate-pret. FRV MOB TRANS va pun la dispozitie doar echipamente revizionate constant pentru rezultate pe masura si pentru a putea evita orice situatie neplacuta.

Serviciile de inchirere camioane cu macara sunt recomandata pentru urmatoarele tipuri de transporturi: panouri solare, panouri gard, schela metalica, cisterne, case preasamblare, toalete ecologice, paleti (caramida, ciment, etc), utilaje, cofraje, pavele, placi de marmura, geamuri, fierbeton, armaturi, etc